STANDARDPOOLER

AQVISPOOLENS UNIKA 
KONSTRUKTION

 

Aqvispoolens unika konstruktion innebär att poolväggen kan säljas som metervara. Det innebär att med t.ex. 24 meter poolvägg kan man bygga rektangulära pooler med måtten 4 x 8 m eller 3 x 9 m eller något annat mått. Det kan också bli en annan fri form som 24 m räcker till. Kort sagt, det finns ingen begränsning i form eller storlek. Du väljer hur många meter poolvägg du vill köpa. Vår stomme har också bäst garantitid i branschen, 40 års garanti på poolstommen ger tryggheten att man inte behöver oroa sig för problem med stommen.

Fantasy 20.jpg

FANTASY
Fantasy poolen är en av våra mest populära pooler och finns i många trädgårdar över hela landet. Fantasy har en väldigt trevlig form som är otroligt omtyckt av våra kunder. Om ni är ute efter en formad pool så är Fantasy en modell vi verkligen kan rekommendera varmt. Fantasy finns i storlekarna 18-30 meter i omkrets. 
 

Aqvispool.jpg

REKTANGULÄR
Våra rektangulära pooler finns i standardstorlekarna 3x6,3,5x7, 4x8 och 5x10, med vårt unika system kan man få poolen i precis vilken storlek man vill. Lagunsteget kan placeras på olika vis. Man kan välja att lägga lagunen utvändigt som en klassisk romanbåge, invändigt i något av hörnen eller som ett steg längs ena kortsidan.

 

kidney med lagun liten.jpg

KIDNEY

Kidney är lika tilltalande på dagen som på natten. Njuta av vardagslyx i solen under dagen och romantiska månbelysta dopp på natten. Med sina böljande kurvor är Kidney en vacker symbol för avkoppling. Låt solen värma dig om dagen och njut av den vackra poolen på natten. Alla Aqvis pooler är tänkta att avnjutas dag och natt. Kidney finns i storlekarna 18-30 meter i omkrets.

Kidney Family.jpg

KIDNEY FAMILY

FÖR HELA FAMILJEN

Kidney Family är framtagen efter vi frågat våra kunder vad dom skulle vilja se i en pool efter att ha ägt den ett par år. En återkommande önskan var en större lagun. Tanken när vi designade poolen var att man ska kunna spela volleyboll med sina barn, motionssimma och träna, allt i en och samma pool. Kidney Family går att få i storlekarna Kidney Family 12-20 m i omkrets.

OPTIMAL

OPTIMERAD BADYTA 

Vår nya modell Optimal är optimerad för att få ut maximal badyta med mjuka former och för Aqvisdeck med spännvidd 6,5 m mellan hjulen. Poolen har  yttermått 6,1 x 4,9 m,  bottenarea 24,7 kvm. Poolens storlek är anpassad så att du själv kan välja riktning på ditt Aqvisdeck, hjulen kan rulla både längs kortsida eller långsida.

DETTA INGÅR I ETT STANDARDPAKET

 INNEHÅLL:


– Poolstomme av HD polyeten med 40 års garanti.
– Bottenmall/matta i skala 1:1 för bygghjälp och poollinerunderlag.
– Väggmatta i kraftig polypropen.
– Lagunsteg djup 0,5 m, storlek 2,4 – 3 m.
– Poolliner blå inklusive snap-inprofil av aluminium.
– Aluminiumprofi l för sargstensmontage eller träsargsmontage.
– Bräddavlopp + 2 st inlopp.
– Belysning inkl. transformator 1 lampa (2 st lampor i poolpaket 30, alt 5 x 10 m).
– Reningsverk med pump och sandfilter anpassat efter poolstorlek.
– Kontrollpanel inkl. timer och motorskydd.
– Anslutningspaket med kopplingar och 30 + 5m slang.
– Stort kemi- och poolvårdspaket med kemikalier och städutrustning.
– Standaröverdrag inkl. rostfria infällda stropphållare, kan även användas som vinterskydd.


Välj till värmesystem och eventuell stensarg. Aqvis maskinrum för pump och fi lter m.m. är ett bra val för den som vill skapa plats för utrustningen under mark, ett 2-delat lock av kraftig aluminium ingår.

I listan till vänster ser du vad som ingår i ett standardpaket. Givetvis kan innehållet i paketet anpassas helt efter tycke och smak. Man kanske föredrar lite mer exklusivare detaljer som bräddavlopp,inlopp och belysning i polerat rostfrittstål. Eller en automatisk bottensug för att alltid ha en ren och fin pool klar för bad.

 

Lagun ingår alltid i standarpoolerna,elegant, praktiskt och prisvärt.

Alla standardpooler har en lagun somkan liknas vid en trappa med ett stort steg. Steget ligger 0,5 m nedanför poolsargen med ett vattendjup på ca 0,4 m.Lagunen är ett mycket prisvärt alternativ till en trappa. Det blir en bra plats med lågt vattendjup, vilket gör att det blir enkelt att ta sig i och ur poolen. Den är en utmärkt plats för de små barnen eller en bekväm sittplats för hela familjen.Många gånger uppfattas en lagun som en mer funktionell lösning än en trappa.Att lagunen är integrerad i poolen medsamma yta och färg som poolen i övrigt,är också en faktor som talar för lagunlösningen.