02F61195

LINER

LINER ÄR EN VIKTIG DEL BÅDE FÖR UTSEENDE OCH FUNKTION

KRAFTIG POOLLINER

Vi har valt en kraftigare poolliner i våra standardpooler, 0,75 mm tjock. Vid rätt skötsel kommer poolduken leva länge med poolen. Snäpp in list är standard på vår liner, det underlättar vid montering och vid framtida linerbyte.

KVALITÉ
Vi levererar bara kvalitétsliner från Europas ledande tillverkare.

Om man bygger en avancerad friformspool eller om man önskar en riktigt kraftig liner i en vanlig standardpool kan en 1,5 mm armerad liner användas. Den armerade linern svetsas direkt i poolen, av våra certifierade poolinersvetsare. Svetsad liner kan avvika från redovisade exempel nedan.

Persian Blue

Persian Blue är en blå mosaik som är en väldigt trevlig liner. Persian Blue för tankarna till medelhavet samt ger ett vackert och trevligt intryck av att vara någon annanstans i världen.

Persian Sand

Persian Sand är även den en mosaik men inte lika populär som den blå i våra breddgrader, men en otroligt populär liner

i resten av Europa. Vi kan förstå varför, en väldigt trevlig liner som behöver få mer uppmärksamhet hos oss i Norden.

Persian Black

Persian Black är en underskattad liner som verkligen ger en känsla av sober kvalité och design.

Persia
Grey Blue

Persian Grey är en mosaikliner som är underskattad men den börjar att öka i popularitet. Persian Grey ger en elegant känsla.

IMG_5006-Persia-Grey.png

Carrara

Carrara linern har varit en av de mest populära linerna i Scandinavien under många år.

Klassisk vit

Den klassiska vita linern är en väldigt underskattad liner, den kan bli en helt fantastisk liner till exempelvis ett vitt hus.

Ett fräscht och läckert alternativ som man inte ska glömma bort när man väljer liner.

Ljusblå

Den ljusa blå linern är också en av klassikerna, den har funnits med och varit omtyckt i alla år, och varför inte göra ett säkert val, välj en klassiker.

Adriatic Blue

Adriatisk blå liner är alternativet om man tycker att den ljusa blå är för ljus.  Den har en varm blå färg som för tankarna till sol, värme och medelhavet.

Turkos

Karibisk grön är en liner som ökar i popularitet i Norden, den ger en härlig grön liknande färg som påminner om det klara karibiska gröna vattnet.

Ljusgrå

Denna liner är en av de bättre liners om man har valt en sobert mörk sten runt poolen, då kan den ljusa grå vara ett väldigt snyggt alternativ.

Sand

Sand är en vacker beige/sand färgad liner som passar bra till ljusa stenar, till exempel till en ljus stensarg så är den väldigt snygg och trevlig.