BYGG DIN EGEN POOL

Aqvispoolen är lätt att bygga och kommer med utförliga anvisningar hur man går till väga. Man kan se hur enkelt det är att bygga stommen i våra monteringsanvisningar här nedan. 

Vi vågar påstå att Aqvis poolen är en av de bästa poolerna om man funderar på att bygga själv. I en detaljerad instruktionsfilm kan man enkelt se hur man sätter ihop sin Aqvispool. Standardpoolen levereras som en byggsats. Den är utformad så att en”normalhändig” person kan bygga den egna poolen. Den praktiska mallen och monteringsanvisningarna är framtagna för att underlätta för ”gör-det-självbyggaren”. Bottenmattan hamnar slutligen under poollinern efter att den tjänstgjort som mall för både grävning och poolmontering. 

AQVIS SPONTEN

monterade-aqvisspont11.jpg

OTROLIGT ENKELT

Aqvispoolens vägg, aqvissponten, är 50 mm tjock med en invändig isolerande luftspalt. Aqvissponten är tillverkad av ett material som isolerar mot markkylan samt inte suger åt sig vatten och är dessutom helt miljövänlig. Dessa egenskaper sparar energi till uppvärmningen av poolen. Poolväggen är otroligt lätt att bygga och kommer med utförliga anvisningar hur man går till väga. Man kan se hur enkelt det är att bygga stommen i videon.

BETONGPLATTA

Det är självklart att en byggnad byggs på  betongplatta för att den ska vila på fast grund, vi anser att det även gäller pooler som ofta väger åtskilliga ton. Våra pooler står alltid på betongplatta

 
 

SUPPORT

Kontakta oss om du behöver hjälp eller har några frågor gällande din Aqvispool eller Aqvisdeck.

Micke-support.png

AQVIS TELEFONSUPPORT

0142-230 50 
(tonval 2)

Öppetider vardagar 07-16

Gäller endast för Aqvis kunder som köpt poolpaket eller Aqvisdeck.